Een refurbished iPhone, iPad of Macbook wordt in Nederland ook wel een gereviseerde (Apple-)producten genoemd. Het is een goedkope iPhone wanneer je deze vergelijkt met een nieuwe. Een refurbished telefoon is teruggenomen en wordt in de fabriek compleet nagekeken op meer dan 50 punten veelal met een robot. Defecte onderdelen worden vervangen en daarna wordt het device uitgebreid getest met een robot. Vervolgens wordt er een gradatie aan het apparaat toegekend op basis van het uiterlijk, variërend van A grade tot C grade. Het verschil in gradaties is uitsluitend op basis van het uiterlijk. Al onze apparaten voldoen aan de hoogste standaarden en vallen onder het Keurmerk Refurbished.

 

Keurmerk Refurbished

 

 

 

   

Deze refurbished iPhones, iPads en Macbooks zijn te koop via de webshop. De voorraden wisselen dagelijks. Bij elk toestel ontvang je 24 maanden garantie tenzij anders is aangegeven.

Wanneer je een refurbished iPhone koopt wordt deze geleverd inclusief oplader, zodat je deze gelijk kunt opladen en gebruiken. Koop je een Refurbished iPhone, iPad of MacBook dan bespaar je veel geld en ben je daarnaast ook nog eens duurzaam bezig.

Je kunt verschillende Refurbished Producten verkrijgen bij DigitaalExpert.nl. De beschikbare modellen groeien mee met de markt waardoor er telkens nieuwe modellen aan het bestand worden toegevoegd. Deze devices zijn in verschillende kleuren, condities en geheugens verkrijgbaar. 

Refurbished Apple producten worden geleverd met de volgende kwaliteitsniveau's:

Conditie Conditie (oud) Conditie (Eng)
zo goed als nieuw A grade as good as new
licht gebruikt B grade lightly used
zichtbaar gebruikt C grade visibly used

 

Volg ons op Facebook