Zendingen en retourzendingen

Verzending van uw pakket

Pakketten worden over het algemeen binnen 1 werkdag na ontvangst van uw betaling verzonden via PostNL of DPD met tracking en aflevering met handtekening. Onze producten worden goed verpakt zodat uw artikelen goed beschermd verzonden worden.

Mocht u een pakket ontvangen dat niet goed verpakt is of waarvan de verpakking is beschadigd dan horen we dit graag van u. 

Retourzending

Voor het retourzenden van producten moet altijd een retourprocedure zijn gestart. Neem voor de retourprocedure eerst contact met ons op via de e-mail (support@digitaalexpert.nl) of telefoon (0412 854 032).

Bij een retourzending ontvangt u van ons altijd een Retourformulier en een Retourlabel. Het Retourformulier is het begeleidingsdocument voor het device en wordt daarmee in de doos gevoegd. Het retourlabel moet op het pakket geplakt worden en aangeboden worden aan een PostNL-punt. Retourzendingen zijn voor u gratis! 

Het is belangrijk om de producten goed verpakt retour te zenden zodat deze niet beschadigd raken. In het pakket moet het toegezonden retourformulier zitten omdat anders een goede verwerking niet mogelijk is. 

Volg ons op Facebook