• Nieuw
IPhone 11 Rood/Red 64Gb – NO FACE-ID – Refurbished
  • IPhone 11 Rood/Red 64Gb – NO FACE-ID – Refurbished
  • IPhone 11 Rood/Red 64Gb – NO FACE-ID – Refurbished
  • IPhone 11 Rood/Red 64Gb – NO FACE-ID – Refurbished

IPhone 11 Rood/Red 64Gb – NO FACE-ID – Refurbished

S020D1164RE
€ 549,01
Inclusief belasting
Aantal
Laatste items in voorraad

 

Producten worden geleverd met Keurmerk refurbished

 

Geleverd uit voorraad en op werkdagen besteld vóór 21.30 volgende dag geleverd

 

Gratis levering

Omschrijving

De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone XR. De iPhone 11 is, net als de XR, beschikbaar in meerdere unieke kleuren. Denk aan Zwart, Wit, Rood, Blauw, Groen, Geel en Purper. De iPhone 11 is met name wat betreft accu en camera aanzienlijk verbetert. Daarbij heeft de iPhone 11 ook dezelfde techniek als zijn duurdere broertjes.

Kortom de iPhone 11 is een aantrekkelijke aanbieding. Zeker nu deze ook als refurbished device beschikbaar is.

 

Kenmerken van de iPhone 11:

RAZENDSNEL
De iPhone 11 is razendsnel dankzij de A13-chip. Augmented Reality ervaren, oneindig games spelen en al je favoriete apps tegelijkertijd gebruiken? Een fluitje van een cent!

De A13-chip is één van de snelste en krachtigste chips. Speel ongekend snel meer dan 100 games van Apple Arcade, gebruik al je favoriete apps tegelijkertijd en ontdek de laatste Augmented Reality apps. De iPhone 11 is sneller dan jij kunt knipperen met je ogen.

KLEINE RANDEN, GROTE CONTRASTEN
De iPhone 11 heeft een meer dan uitstekend LCD-scherm. De smalle schermranden, grote kleurcontrasten en hoge drukgevoeligheid geven jou de beste ervaring. Dit is echt een plus voor de iPhone 11.

VERBLUFFENDE CAMERA'S
Wil je foto’s maken, het driedubbel camerasysteemvan de iPhone 11 is écht goed! Met één druk op de knop maak je 4K-video's, ultragroothoekfoto's en portretfoto's van studiokwaliteit. En dat allemaal met de iPhone 11.

Nieuw bij de iPhone 11 is de ultragroothoek! Met deze camera leg je weidse landschappen en complete gebouwen eenvoudig van dichtbij vast. Wil je foto's maken bij weinig daglicht? Dan gaat de Nachtmodus-functie automatisch aan, zodat je ook dan schitterend beeldmateriaal krijgt.

DE LEUKSTE KLEUREN
De iPhone 11 is beschikbaar in de kleuren Zwart, Wit, Geel en Rood. En natuurlijk de nieuwe kleuren Purper en Groen die nieuw zijn voor Apple. Hier zit altijd een kleur bij die voor jou het onderscheid maakt.

Productdetails
S020D1164RE
2020-12-01
16 andere producten in dezelfde categorie:

Volg ons op Facebook