Samsung Refurbished

Samsung Refurbished

De Refurbished Samsung smartphones zijn van top kwaliteit. Hier worden juist de topmodellen van de Galaxy lijn getoond. Momenteel zijn diverse modellen van de Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S10 en Samsung Galaxy S20 in de verkoop. Van deze verschillende modellen zijn er diverse versies te koop zoals de plus-versies en de versies die geschikt zijn voor 5G.

Er zijn 8 producten.

Item 1-8 van 8 in totaal item(s)

Actieve filters

Waarom de Samsung Galaxy S serie?

De Samsung Galaxy S serie modellen zijn de topmodellen van de Samsung smartphones die te koop zijn. Ze worden ook wel het vlaggenschip van Samsung genoemd. De Samsung Galaxy S modellen leveren topprestaties zelfs al zijn ze van een oudere generatie. De aangeboden Samsung Galaxy S-modellen zijn te koop als Refurbished Samsung producten. Alle smartphones worden getest op meer dan 80 punten. Daardoor kan met recht gesteld worden dat je hier te maken hebt met de top van de Refurbished Samsung producten. Mede om die reden vallen de Galaxy S modellen onder het keurmerk Refurbished en wordt er 24 maanden garantie verleend. 

De Samsung Galaxy S-modellen herken je direct aan het strakke, randloos design en de luxe uitstraling. De stijl herken je over de verschillende generaties van de S9, de S10 en de S20. De smartphones beschikken over meerdere geavanceerde camera's waarmee je mooie foto's en video's maakt. Het scherm (meestal quad hd) is weergaloos in het haarscherp weergeven van video's. 

De aangeboden Samsung Galaxy Smartphones uit de S lijn hebben altijd ruim rekenkracht zodat ze altijd vlot en soepel draaien en snel reageren. Op deze toestellen open je de zwaarste games en beeldbewerkingsprogramma's zonder haperingen. Je betaalt in deze topklasse wel de hoofdprijs voor een nieuwe smartphone daarom bieden we de Galaxy S-modellen refurbished aan tegen aantrekkelijke prijzen.

Door de glazen behuizing zijn de toestellen stevig, makkelijk hanteerbaar en natuurlijk draadloos oplaadbaar.

Heb je vragen over de te koop zijn smartphones?

Aarzel niet en neem contact op:

  • per telefoon: 0412 854 030
  • per e-mail: verkoop@digitaalexpert.nl

Volg ons op Facebook