iPhone SE (2020)

iPhone SE (2020)

Ben jij ook een Apple-fan, maar heb je niet zoveel te besteden om bijvoorbeeld een nieuwe iPhone SE 2020 te kopen, dan kun je bij DigitaalExpert..nl ook een refurbished iPhone SE 2020 met 64GB geheugen kopen. Zo heb je de nieuwste telefoon met alle bijbehorende functies, zonder dat je er veel geld voor betaalt. De refurbished iPhone SE 2020 met 64GB die je bij ons kunt kopen, is namelijk net zo goed als een nieuwe, maar deze tweedehandse versie is een stuk goedkoper. Hoe dat kan? Daarvoor leggen we je graag uit wat de term ‘refurbished’ inhoudt.

Er zijn 16 producten.

Item 1-16 van 16 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat is ‘refurbished’ als je een iPhone SE 2020 met 64GB geheugen gaat kopen?

DigitaalExpert.nl koopt regelmatig tweedehands toestellen op, die we vervolgens grondig controleren, met behulp van een robot. Dit gebeurt op wel 50 verschillende punten. Er wordt gezocht naar eventuele gebreken, die worden opgelost door kapotte onderdelen te vervangen. Daarna worden de toestellen ingedeeld in een A-,B- en C-categorie. Dit laatste gebeurt op basis van uiterlijk. Zo kun je bijvoorbeeld een refurbished iPhone SE 2020 met 64GB geheugen, of een ander toestel zoals de iPhone 8 of iPhone 11 kopen voor een lage prijs. Ook vind je in ons ruime aanbod refurbished Ipads. En dat terwijl de kwaliteit net zo goed is als bij een echt nieuw toestel. Profiteer ook van alle voordelen!

Bestel eenvoudig online

Waar vind je een refurbished iPhone SE 2020 met 64GB geheugen of een ander tweedehands toestel dat je wilt kopen? Die bestel je eenvoudig in onze webshop. Na het bestellen en veilig betalen heb je je nieuwe telefoon snel in huis, met gunstige leveringsvoorwaarden. Heb je nog vragen voordat je gaat bestellen? Stuur dan een e-mail naar info@digitaalexpert.nl of vul ons contactformulier in.

Volg ons op Facebook