iPhone 11

iPhone 11

Wil je graag een iPhone 11, maar heb je daar eigenlijk geen budget voor, dan is het een goed idee om een refurbished iPhone 11 met 64GB geheugen te kopen bij DigitaalExpert.nl, dé specialist op het gebied van tweedehandse en refurbished apparaten van Apple. Als je dus een second life iPhone 11 met 64GB geheugen wilt kopen, of een ander apparaat natuurlijk, dan kun je uitstekend terecht bij DigitaalExpert.nl.

Er zijn 17 producten.

Item 1-17 van 17 in totaal item(s)

Actieve filters

Wat gebeurt er met een refurbished iPhone 11 voordat je deze hier kunt kunt kopen?

Wat is refurbished eigenlijk? Dit betekent dat tweedehands apparaten met behulp van een robot uitgebreid worden nagekeken op eventuele gebreken. Het testen is van een hogere kwaliteit dan met de hand. Het apparaat wordt gecontroleerd op meer dan 50 punten. Eventuele defecte onderdelen worden vervolgens vervangen. Zo kan het apparaat nog heel wat jaren mee. Je ontvangt dan ook 24 maanden garantie, tenzij anders vermeld. Ook worden refurbished iPhone 11 met 64 GB of andere refurbished apparaten, zoals een refurbished iPad, die je bij ons kunt kopen, altijd geleverd inclusief oplader. Zo kun je de second life iPhone 11 met 64GB geheugen die je bent gaan kopen, direct gebruiken.

Bestel snel en eenvoudig

Denk je dat het best lastig is om een refurbished iPhone 11 met 64GB geheugen te kopen? Nee hoor. Een goede second life iPhone 11 met 64GB kopen is in onze webshop juist heel eenvoudig. Je hoeft alleen maar het toestel dat je wenst in je digitale winkelmandje te doen, veilig en eenvoudig af te rekenen via een door jou gekozen methode. Daarna heb je jouw second life iPhone 11 snel in huis, samen met eventuele accessoires die je er ook bij kunt kopen. Besteld op werkdagen voor 21.30 dan heb je je iPhone 11 de volgende dag in huis. Besteld op een niet werkdag dan kan het een dagje langer duren. Jet ontvangt altijd een Track&Trace code zodat je de levering zelf kunt volgen.

Heb je nog vragen voordat je jouw second life iPhone 11 met 64GB gaat kopen? Stel dan je vragen via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@digitaalexpert.nl of bel even.

Volg ons op Facebook