iPad 2017

iPad 2017

iPad 2017 refurbished

De refurbished iPad 2017 is een ideale tweedehands tablet voor thuis, onderweg, het werk en op school maar dan technisch weer 100% in orde. Deze veelzijdige tablet is uitermate geschikt voor het browsen op internet, spelen van games en voor zaken als e-mailen, Word en agendabeheer. Ook is de iPad 2017 refurbished uitgerust met de populaire vingerafdrukscanner, waardoor je al je data en media veilig met je meeneemt. Zoek je een alleskunner voor een betaalbare prijs die een laptop grotendeels kan vervangen? Dan is de refurbished iPad 2017 geschikt voor jou.

Er zijn 21 producten.

Item 1-21 van 21 in totaal item(s)

Actieve filters

De refurbished iPad 2017 is hét instapmodel

De iPad 2017 is hét instapmodel van Apple’s tablet. De in 2017 uitgebrachte tablet is de langverwachte opvolger van de iPad Air 2 en wordt ook wel vijfde generatie iPad genoemd. De iPad 2017 refurbished spreekt veel gebruikers aan en dat is niet voor niets. Het is namelijk een echte alleskunner en daardoor uitstekend te gebruiken op het werk, op school, thuis en onderweg. De aantrekkelijke prijs in combinatie met hoge prestaties maakt de iPad 2017 refurbished tot een interessante tablet. De opslagcapaciteit is minimaal 32GB en maximaal 128GB. Daarnaast beschikt de iPad 2017 over Wifi of Wifi en 4G verbindingen. Hoeveel media, apps en bestanden je ook hebt; je beschikt altijd over voldoende opslagruimte. De iPad 2017 is bij DigitaalExpert.nl beschikbaar in de kleuren Spacegrey, Zilver wit en Goud.

Moeiteloos multitasken op een refurbished iPad 2017

Op de iPad 2017 refurbished kun je moeiteloos meerdere activiteiten uitvoeren en dus multitasken. Dat komt onder andere door het 9.7 inch (24.25 cm) grote beeldscherm, wat het eenvoudig maakt om overzichtelijk tussen apps te schakelen. Het Retina-beeldscherm heeft een resolutie van 2.048 x 1.536 pixels, waardoor je alles wat je doet ook nog eens goed scherp kunt zien. Onder het strakke uiterlijk gaat een A9 processor schuil die ervoor zorgt dat je razendsnel kunt werken, internetten, films kunt kijken en kunt gamen. Bij de refurbished iPad 2017 hoef je dus niet bang te zijn voor enige vorm van haperingen, en dankzij een accuduur van 10 uur kom je moeiteloos de dag door.

Wifi only óf wifi + 4G-ondersteuning

De refurbished iPad 2017 is verkrijgbaar in een variant die alleen wifi ondersteunt en een variant die wifi- en 4G-ondersteuning biedt. Stop een simkaart in de 4G-poort en je bent overal online. Dat laatste is vooral handig als je vaak onderweg bent en geen gebruik kunt maken van een wifi-verbinding.

Maximale ondersteuning dankzij iPadOS

De iPad 2017, natuurlijk ook als refurbished, werkt met iPadOS. Dit nieuwe besturingssysteem uit september 2019 is speciaal ontworpen voor de iPad en maakt allerlei extra functies mogelijk. De iPad 2017 is krachtig genoeg om deze software te kunnen ondersteunen. Je kunt dus het maximale uit deze tablet halen. Een refurbished iPad 2017 is voorzien van de laatst beschikbare versie.

Refurbished is de iPad 2017 een stuk goedkoper dan nieuw

De iPad 2017 is refurbished nét zo goed als nieuw. Dat komt omdat elke tablet grondig door onze technici wordt gecontroleerd. Indien nodig worden onderdelen vervangen en pas goedgekeurd als de tablet weer voldoet aan de kwaliteitseisen (Keurmerk Refurbished). De tablet moet natuurlijk weer optimaal functioneren.

De tablet is ook tientallen euro’s goedkoper omdat je bij DigitaalExpert.nl uit verschillende productcondities kunt kiezen. Je hebt dus helemaal zelf in de hand hoeveel je uiteindelijk bespaart op je aankoop.

Dit ontvang je bij de iPad 2017 refurbished

Koop je de iPad 2017 refurbished bij DigitaalExpert.nl, dan ontvang je hem de volgende dag al met gratis nieuwe laadaccessoires. Je kunt dus direct aan de slag en dankzij 24 maanden garantie – ook op de accu - kun je zorgeloos genieten van je aankoop.

Volg ons op Facebook