iPhone XR

iPhone XR

Ben je op zoek naar een tweedehands iPhone XR? Wij specialiseren ons in de levering van digitaliseringsproducten en bieden daarbij de beste service. In ons assortiment vind je refurbished iPhones en iPads in verschillende kleuren, modellen, geheugen en condities. Ben je op zoek naar een betaalbare tweedehands iPhone XR van een hoge kwaliteit? Bekijk dan snel ons aanbod en vind jouw nieuwe telefoon! 

 

Er zijn 20 producten.

Item 1-20 van 20 in totaal item(s)

Actieve filters

Goedkoop en snel een tweedehands iPhone XR bestellen

Bestel je een tweedehands Apple telefoon in onze webshop, dan ben je verzekerd van een kwalitatief product. Alle producten die je vindt in onze webshop zijn gereviseerde Apple producten. Wij blazen oude Apple-apparaten, zoals iPads en iPhones een nieuw leven in. Deze nemen we in en inspecteren we grondig op meer dan 50 punten. We vervangen de defecte onderdelen en testen het toestel uitgebreid met behulp van robots. Vervolgens kennen we het product een gradatie toe op basis van zijn uiterlijke staat, variërende van A-grade tot C-grade. Koop je een refurbished Apple product bij ons, dan koop je een gecontroleerd product van hoge kwaliteit. Bovendien ontvang je bij je aankoop 24 maanden garantie, tenzij anders is aangegeven.

Ontdek de voordelen van een tweedehands iPhone XR

De iPhone XR of iPhone 11 met een geheugen van 64 GB vind je in verschillende kleuren, zoals rood, blauw, zwart, koraal, wit en geel. Het toestel heeft een aantrekkelijk uiterlijk, een snelle processor en veel geheugen. Bovendien is het toestel voorzien van een fijne camera, waarmee je de mooiste foto’s schiet. Bestel je liever een ander model, zoals de iPhone X of iPhone XS? Ook deze modellen vind je in ons ruime assortiment, in diverse kleuren, geheugen en condities. Bekijk de producten en vind het toestel dat bij jou past!

Bereid je voor op jarenlang plezier

Koop je een tweedehands iPhone XR, dan maak je een bewuste keuze voor het milieu en je portemonnee. Een gloednieuwe iPhone is aan de prijzige kant, maar een gerecyclede versie is prima te betalen. Ook van een refurbished iPhone heb je nog jarenlang plezier. Bestel je een tweedehands iPhone XR, dan wordt deze gratis bij jou thuisbezorgd. Daarbij verlenen wij advies en support (op afstand) en helpen wij jou graag met de installatie van jouw nieuwe telefoon. Wil je meer weten over onze producten en leveringsvoorwaarden of heb je een vraag op opmerking? Bel naar +31 412 854 030 of stuur een mail info@digitaalexpert.nl, dan nemen wij contact met je op.

Volg ons op Facebook