iPhone XS

iPhone XS

De iPhone XS mooi high tech

De iPhone XS Refurbished heeft een bijzonder mooi randloos OLED-beeldscherm, beschikt over een goed stel camera’s, is te ontgrendelen via Face ID én ondersteunt draadloos opladen. Hoe zwaar of complex de taak die je wilt uitvoeren ook is, de Refurbished iPhone XS voert het razendsnel voor je uit. Dit toestel is krachtig, snel en klaar voor de toekomst. Als je dat belangrijk vindt, is de iPhone XS Refurbished een echte aanrader om te kopen.

Er zijn 12 producten.

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Actieve filters

De Refurbished iPhone XS; echt premium

De iPhone XS is sinds medio 2019 Refurbished verkrijgbaar bij DigitaalExpert.nl. Niet alleen de krachtige specificaties maken van de iPhone XS Refurbished een premium toestel, ook het design gooit hoge ogen. De behuizing is gemaakt van roestvrijstaal in combinatie met glas. Dit ziet er premium uit en het voelt wat zwaarder aan. Hierdoor ligt het toestel prettig in de hand. De luxe kleuren maken het stijlvolle uiterlijk helemaal af. De iPhone XS Refurbished is verkrijgbaar in de kleuren Zilver, Goud en Space Grey

Krachtig, snel én energiezuinig

De Refurbished iPhone XS heeft een krachtige A12-processor die uit meerdere kernen bestaat. De processor is slim en zet bij bepaalde taken de juiste kernen aan of juist uit. Hierdoor is het toestel altijd razendsnel en wordt uiterst efficiënt met energieverbruik omgegaan. Dat merk je terug in de batterijduur. Of je nu wilt FaceTimen, van plan bent om te gamen of Augmented Reality-toepassingen wilt gebruiken; geen enkele uitdaging is te groot voor de iPhone XS Refurbished. Ondertussen gaat de batterij lekker lang mee. Is het toestel toch leeg? Dankzij de glazen achterkant kun je hem eenvoudig draadloos opladen.

Beleef alles in detail met het OLED-beeldscherm

De iPhone XS Refurbished is een compact toestel, terwijl het beeldscherm juist groot is. Het beeldschermdiagonaal van 5.8 inch (14.5 cm) bedekt het gehele toestel en is gemaakt van OLED. OLED zorgt voor hele mooie kleurcontrasten omdat elke pixel afzonderlijk van elkaar kan worden aan- en uitgezet. Kleuren komen hierdoor tot leven, je beleeft alles tot in detail en zwart is ook écht zwart. Daarbij is OLED ook energiezuinig. Hierdoor hoef je de Refurbished iPhone XS niet snel tussentijds op te laden.

Mooie foto’s en video’s met één druk op de knop

De iPhone XS Refurbished beschikt over een dubbele camera aan de achterkant: een 12 megapixel groothoeklens en een telelens. Of je nu een alledaagse foto wilt maken of een object van veraf wilt vastleggen; met één druk op de knop maak jij haarscherpe foto’s. Video’s maak in 4K Ultra HD-kwaliteit. De frontcamera bedraagt 7 megapixel en filmt in Full HD-kwaliteit. Een selfie, vlog of videogesprek is dus altijd van goede kwaliteit als je hiervoor de camera’s van de Refurbished iPhone XS gebruikt.

Ontgrendel de iPhone XS Refurbished door ernaar te kijken

Aan de voorkant van de Refurbished iPhone XS bevindt zich een kleine zwarte inkeping, ook wel ‘notch’ genoemd. Hierin zitten sensoren die jouw gezicht op meer dan 1.000 punten scannen en altijd herkennen. Nadat jouw gezicht geregistreerd is, kun je de iPhone XS Refurbished dus ontgrendelen door er simpelweg naar te kijken. Deze Face ID-functie is niet alleen sneller, maar ook veiliger dan elke andere vorm van toestelontgrendeling.

De iPhone XS is Refurbished voordeliger én duurzamer

De iPhone XS is Refurbished nét zo goed als een nieuw toestel, maar dan tientallen euro’s voordeliger. Dat komt omdat je bij DigitaalExpert.nl de keuze hebt uit verschillende productcondities, die op basis van het uiterlijk worden bepaald. Met de keuze uit zo goed als nieuw, licht gebruikt en zichtbaar gebruikt heb je het prijsvoordeel zelf in de hand. Maak je daarbij gebruik van ons inruilprogramma, dan loopt het voordeel nóg hoger op. Daarnaast is het ook nog eens enorm duurzaam om de iPhone XS Refurbished te kopen. Door de iPhones professioneel een second life te geven, voorkomen we dat deze onnodig worden weggegooid. Daarnaast draag je een beetje bij aan de circulaire economie. Een tweedehands iPhone XS is dus goed voor het milieu en jouw portemonnee.

iPhone XS Refurbished kopen met 24 maanden garantie

Wil je de Refurbished iPhone XS kopen? Bij DigitaalExpert.nl krijg je 24 maanden garantie, gratis laadaccessoires, een simkaart pin en een schone iOS-installatie. Je kunt dus meteen met je aankoop aan de slag. Mocht er onverhoopt toch iets technisch misgaan, dan wordt dit binnen enkele werkdagen door onze eigen Repair-afdeling hersteld. Hierdoor hoef je jouw iPhone XS Refurbished nooit lang te missen en kun je hier maximaal van genieten. Bestel hem vandaag vóór 21:30 uur, dan heb je hem morgen al in huis.

Volg ons op Facebook