Alle beste verkochte producten
iPhone X

iPhone X

Wil je een refurbished iPhone X kopen? In onze webshop bestel je een tweedehands iPhone X van hoge kwaliteit voor een lage prijs. Wij specialiseren ons in de levering van digitaliseringsproducten, recyclen graag en blazen gebruikte Apple producten een nieuw leven in. Dus, ben je jij op zoek naar een refurbished iPhone, iPad of MacBook? Zoek dan niet verder! In ons assortiment vind je tweedehands Apple producten tegen de beste prijs!

Vragen? Bel ons!

icon

Free shipping

Gratis verzending

icon

Product retouren

14 dagen voor herroeping

icon

Safe Payment

Betalingen worden in een veilige omgeving gedaan

Een refurbished iPhone X van hoge kwaliteit kopen

Of je nu op zoek bent naar een tweedehands iPad of een refurbished MacBook: in onze webshop bestel je gemakkelijk en snel jouw ideale Apple product. Je vindt de verschillende soorten producten in diverse kleuren, modellen, condities en geheugen. Koop je een tweedehands iPhone X, dan heb je bijvoorbeeld de keuze uit de kleuren zilver en zwart en een geheugen van 64 GB of 256 GB. Ben je op zoek naar een uitgebreider model? Ook de iPhone XS en de iPhone XR vind je in onze webshop.

Ontdek onze refurbished Apple producten

Wil je een refurbished iPhone X kopen, dan helpen wij jou graag verder. De tweedehands iPhones die je vindt in ons assortiment zijn gereviseerde Apple producten. Dit houdt in dat wij gebruikte toestellen terugnemen, deze grondig nakijken op meer dan 50 punten, defecte onderdelen vervangen en deze zo een tweede leven geven. Voordat wij het product in onze webshop aanbieden, testen wij de laptop, tablet of telefoon uitgebreid, met behulp van robots. Vervolgens kennen we het product een gradatie toe op basis van zijn uiterlijk, variërende van A grade tot C grade. Koop je een tweedehands iPhone X, dan maak je een bewuste keuze voor je portemonnee en voor het milieu. Bovendien voldoen al onze apparaten aan de hoogste standaarden en ontvang je bij aankoop 24 maanden garantie, tenzij anders is aangegeven.

Ontvang persoonlijk advies

Wil je een refurbished iPhone X kopen? Bekijk ons aanbod en vind jouw perfecte match. Indien je je bestelling plaatst voor 9.30 uur wordt deze de volgende dag al geleverd! Heb je hulp nodig bij het bestellen of installeren van je tweedehands iPhone X? Wij streven naar het bieden van optimale service. Daarom verlenen wij graag support en advies (op afstand) en helpen wij je met de installatie van het product. Wil je meer weten over ons of heb je een vraag op opmerking? Aarzel niet en bel naar +31 412 854 030 of stuur een mail info@digitaalexpert.nl.

Er zijn 9 producten.

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Actieve filters

Volg ons op Facebook