Refurbished iPhones

Refurbished iPhones

Refurbished iPhones; Wil je een iPhone die refurbished is kopen? In ons assortiment vind je Apple iPhones in diverse modellen, kleuren en condities. Wij specialiseren ons in de levering van refurbished digitaliseringsproducten van de hoogste kwaliteit en bieden daarbij optimale service. Wij geven Apple producten een tweede leven, zodat deze nog jarenlang mee kunnen. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze Refurbished iPhones en geven daarom 24 maanden garantie. Wil je een tweedehands Apple iPhone kopen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind de tablet die aan al jouw wensen en eisen voldoet! Vragen? Bel ons!

Free shipping

Gratis verzending

Product retouren

14 dagen voor herroeping

Safe Payment

Betalingen worden in een veilige omgeving gedaan

Er zijn 166 producten.

Item 1-24 van 166 in totaal item(s)

Actieve filters

Refurbished iPhone, betaalbaar alternatief

Een refurbished iPhone is een hele slimme investering voor de portemonnee. Apple wordt namelijk geroemd om de zeer hoge kwaliteit maar staat ook bekend om de absurd hoge prijs. Dit weerhoudt veel mensen ervan om een iPhone aan te schaffen. Door een iPhone refurbished te kopen bij DigitaalExpert.nl kun je tot wel 60% besparen. Dat komt omdat refurbished structureel voordeliger is en jij de optie hebt uit drie verschillende cosmetische condities: zo goed als nieuw (A), licht gebruikt (B) en zichtbaar gebruikt (C). Afhankelijk van de product conditie die je kiest, bespaar je dus al snel tientallen euro’s. 

Een iPhone refurbished is enorm betrouwbaar

Elke refurbished iPhone is 100% functioneel en dus technisch van topniveau. Dat komt omdat we elk toestel op meer dan 50 technische punten controleren, indien nodig repareren en professioneel reinigen. Hiervoor worden speciale software, professionele apparatuur en ervaren technici gebruikt. Zo kunnen we jou een refurbished iPhone van de hoogste kwaliteit garanderen. Als één van de weinige aanbieders levert DigitaalExpert.nl de iPhones met het Keurmerk Refurbished. Door een refurbished iPhone met dit erkende kwaliteitslabel te kopen, ben je dus verzekerd van een kwalitatief hoogstaand en uiterst betrouwbaar product.

Van duur naar duurzaam met een refurbished iPhone

Elke refurbished iPhone van DigitaalExpert.nl koop je als los toestel. De aanschafprijs is daarmee aanzienlijk voordeliger en bespaar je jezelf dure maandelijkse abonnementskosten. Daarnaast is een iPhone refurbished een enorm duurzame keuze. Het is namelijk onnodig om telkens weer oude devices en onderdelen te vernietigen en deze te herproduceren. Een iPhone gaat namelijk veel langer mee dan een gemiddeld persoon hem gebruikt. Door een gebruikt toestel niet af te schrijven maar professioneel in topconditie terug te brengen, kunnen we de iPhone refurbished aan jou verkopen en zo samen een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu. Door een iPhone te kopen van DigitaalExpert.nl draag je een beetje bij aan de circulaire economie.

Refurbished iPhone mét 2 jaar garantie én gratis laadaccessoires

Bij DigitaalExpert.nl zijn we zó overtuigd van de kwaliteit, dat we bij elke refurbished iPhone twee jaar garantie geven, óók op de batterij! Daarnaast krijg je gratis nieuwe laadaccessoires en kun je de volgende werkdag al met je refurbished iPhone aan de slag, als je vandaag vóór 20:30 uur bestelt! Welke iPhone gaat het worden?

Volg ons op Facebook