Refurbished Macbooks

Refurbished Macbooks

Wil je een tweedehands MacBook kopen? Bij Digitaalexpert.nl scoor jij een tweedehands Apple laptop voor een voordelige, zachte prijs. Of je nu op zoek bent naar een MacBook Air of een MacBook Pro: in ons brede scala aan refurbished Apple producten vind je ongetwijfeld het product dat je zoekt. Ontdek het assortiment en koop gemakkelijk en snel jouw ‘nieuwe’, tweedehands Apple laptop!

Vragen? Bel ons!

Free shipping

Gratis verzending

Product retouren

14 dagen voor herroeping

Safe Payment

Betalingen worden in een veilige omgeving gedaan

Een tweedehands MacBook kopen in een handomdraai

Ben je op zoek naar een tweedehands MacBook en wil je deze in een gerenommeerde winkel kopen? In ons assortiment vind je diverse Apple laptops. Zo kun je een keuze maken uit onder andere een MacBook Air 13 inch, een MacBook Pro, een MacBook Pro Retina of een MacBook Pro Retina Touch Bar. Bekijk het assortiment en kies uit verschillende kleuren, modellen en condities. Besluit je om een tweedehands MacBook te kopen, dan wordt deze geleverd inclusief oplader. Zo kun jij direct achter je beeldscherm kruipen en op het internet surfen!

Waarom een refurbished MacBook kopen?

Koop je een tweedehands Apple laptop, in plaats van een gloednieuw model, dan bespaar je een hoop geld en maak je een duurzame keuze. De tweedehands MacBooks die je vindt in ons assortiment zijn gereviseerde Apple producten. Wij nemen gebruikte toestellen terug en kijken deze grondig na op meer dan 50 punten. Vervolgens vervangen we de eventueel defecte onderdelen en geven het toestel zo een tweede leven. Voordat wij het product in onze webshop aanbieden, testen wij de laptop uitgebreid met behulp van robots. Ook kennen we het product een gradatie toe op basis van zijn uiterlijk, variërende van A grade tot C grade. Op deze manier verzekeren we dat al onze apparaten voldoen aan de hoogste standaarden. Koop je een tweedehands Apple laptop, dan weet je zeker dat deze in uiterst goede staat is en nog een lange levensduur heeft.

Koop een tweedehands Apple laptop in onze online shop!

Wij specialiseren ons in de levering van digitaliseringsproducten. Naast Apple laptops bestel je bij ons ook refurbished iPads en iPhones. Koop je een tweedehands MacBook bij ons, dan verlenen wij advies en support op afstand. Bij de aanschaf van een tweedehands Apple laptop ontvang je bovendien, tenzij anders aangegeven, 24 maanden garantie. De voorraden in ons assortiment wisselen dagelijks. Wacht dus niet te lang met bestellen. Wil je een tweedehands MacBook kopen? Vind jouw ideale match en stop hem in je winkelmandje! Heb je vragen of opmerkingen, of behoefte aan advies? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of mail naar info@digitaalexpert.nl.

Excuses voor het ongemak.

Zoek opnieuw

Volg ons op Facebook