Samsung Galaxy

Samsung Galaxy

Je bent toe aan nieuwe smartphone. Je wil het liefst een hoog kwalitatief Android toestel met een flinke hoeveelheid werkgeheugen, je bent toch bijna altijd online. Je maakt ook leuke foto’s van je belevenissen en misschien publiceer je wel op Facebook, Pinterest of Instagram?

Kortom je denkt aan een topmodel. In je achterhoofd speelt ook dat je niet te veel geld wilt uitgeven. Je realiseert je dat dit al weer je zoveelste smartphone is dat je wil kopen.

Ben je klaar voor een duurzaam alternatief voor je nieuwe Android toestel?

Kijk eens naar onze Samsung Galaxy S-series. De Samsung Galaxy S-series is bij ons te koop in diverse varianten zoals de S9, S10 en de S20.

De Samsung Galaxy is een gebruikte smartphone van top kwaliteit, die technisch perfect functioneert. Je bespaart niet alleen op je kosten, je draagt ook je steentje bij aan een duurzamere toekomst! Maar wat maakt de refurbished Samsung Galaxy zo betrouwbaar?

Ieder toestel van is grondig gecontroleerd en schoongemaakt door gecertificeerde specialisten en getest met officiële software van de fabrikant. Indien nodig worden onderdelen vervangen. In alle gevallen zijn dat 100% originele onderdelen. Alle geleverde smartphones zijn technisch in perfecte conditie en er geen enkele kans op defecten als gevolg van de gebruikte originele onderdelen. Het proces dat alle toestellen doorlopen is kwalitatief volledig in lijn met die van de fabrikant. 

Door gebruik te maken van originele onderdelen voldoen we aan de strenge eisen die een grote fabrikant als Samsung stelt aan duurzaamheid en zorgen we ervoor dat er geen producten met een te grote ecologische voetafdruk op de markt komen.

De smartphone krijgt een tweede leven en zo voorkomen we samen dat hij veel te vroeg als e-waste eindigt. Kies je voor een product uit onze refurbished Samsung-lijn dan kies je voor een uitstekende service. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met je toestel? Dan heb je recht op 2 jaar garantie en maak je gebruik van de Free Pick-Up & Return Service. We halen de Samsung Galaxy thuis bij je op en bezorgen hem na reparatie ook weer thuis.

Er zijn 6 producten.

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Actieve filters

Volg ons op Facebook