Refurbished iPads

Refurbished iPads

Wil je een tweedehands iPad die refurbished is kopen? In ons assortiment vind je Apple iPads in diverse modellen, kleuren en condities. Wij specialiseren ons in de levering van refurbished digitaliseringsproducten van de hoogste kwaliteit en bieden daarbij optimale service. Wij geven Apple producten een tweede leven, zodat deze nog jarenlang mee kunnen. Wil je een tweedehands Apple iPad kopen? Bekijk ons uitgebreide aanbod en vind de tablet die aan al jouw wensen en eisen voldoet! 

Vragen? Bel ons!

Free shipping

Gratis verzending

Product retouren

14 dagen voor herroeping

Safe Payment

Betalingen worden in een veilige omgeving gedaan

Er zijn 176 producten.

Item 1-24 van 176 in totaal item(s)

Actieve filters

Een iPad die  refurbished is kopen in een gekwalificeerde winkel?

Besluit je om een refurbished iPad te kopen, dan spaar je veel geld uit én draag je jouw steentje bij aan het milieu. Een tweedehands iPad kopen is een duurzame keuze, want recycling is goed voor de planeet! Wij blazen Apple producten een nieuw leven in en bieden deze aan voor een goede prijs. Naast ons aanbod aan iPads vind je in ons assortiment ook refurbished iPhones, zoals de iPhone 8 en de nieuwere iPhone SE 2020 64GB en iPhones met een ruim geheugen, in diverse kleuren, condities en modellen.

Bestel een tweedehands Apple product, kies bewust en bespaar geld

Wil je tweedehands iPad kopen en daarbij een hoop geld besparen? Op onze website koop je gemakkelijk en snel een refurbished iPad. Of je nu op zoek bent naar een zwarte iPad Air of een witte iPad mini 2: in ons aanbod vind je het product dat je zoekt. Onze toestellen zijn gereviseerde producten. Nadat wij gebruikte apparaten ontvangen inspecteren wij deze grondig op meer dan 50 punten. We vervangen alle defecten onderdelen en testen vervolgens het toestel uitgebreid, met behulp van robots. Daarna kennen we het product een gradatie toe op basis van de uiterlijke staat, variërende van A-grade tot C-grade. Beslis je een refurbished iPad te kopen, dan ben je verzekerd van een gecontroleerd product van de hoogste kwaliteit. Bovendien bieden wij bij iedere aankoop een garantie van 24 maanden, tenzij anders is aangegeven. Gaat er binnen deze tijd iets defect? Dan repareren wij jouw apparaat gratis!

Bestel nu simpel jouw tweedehands iPad!

Heb je al besloten welk model tweedehands iPad je wilt kopen? Bij Digitaalexpert.nl streven wij naar het bieden van optimale service en helpen wij jou graag voor, tijdens en na je aankoop. Heb je een brandende vraag, behoefte aan professioneel advies, of wil je meer weten over ons of onze producten? Aarzel dan niet en neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@digitaalexpert.nl. Ontdek nu snel het assortiment en geniet binnenkort van jouw nieuwe Apple product!

Volg ons op Facebook